Wat anderen over ons zeggen

Wij zijn ontzettend blij met de hulp die we van Harold hebben gehad. Helaas hebben wij wat pech gehad met de verkoop van onze woning en hebben we 2x meegemaakt dat de koper de financiering niet rond kreeg. 
Uiteindelijk is onze woning met succes verkocht en klopte het plaatje precies met de tijd tussen ontvangen sleutel nieuwe woning en inleveren sleutel 'oude' woning! Het was bijna te mooi om waar te zijn! 
Bedankt voor je inspanningen, tijd en geduld Harold!!
 
 
 
Harold heeft een rustig voorkomen. Een perfectionist die zaken goed regelt. Prettige samenwerking.

Hiiiii Harold!

 

Via deze weg wil ik je nog eens bedanken voor je support bij het kopen van mijn nieuwe appartement. Ik vond het erg fijn dat je meeging naar de bezichtigingen en je hebt me hele verstandige en duidelijk adviezen gegeven. Het is allemaal niet makkelijk geweest, maar je hebt me er doorheen gesleept. Bedankt! Mocht ik ooit nog eens een huis kopen, dan weet ik je te vinden ;-)

 

Groetjes Stephana

 

 
 
 
 
 

Ontzettend goede makelaar! Zeker na een nare ervaring bij een andere makelaar, waarderen we erg hoe goed we hier zijn geholpen! Ze zijn zeer integer en correct, houden je goed op de hoogte en doen ontzettend hun best voor je. Wij zouden deze makelaar 100% aanraden aan iedereen! 

 

Hallo Harold en Hans 

 

Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor alles wat jullie gedaan hebben voor ons betreffende de verkoop van ons huis.

Wij hebben alles als zeer prettig ervaren. 

Goed advies, duidelijke communicatie en bovenal oprechte belangstelling in ons als verkopers. 

Ook een compliment aan jullie wat betreft de snelle verkoop van ons huis.

's morgens om 9 uur gebeld dat we willen verkopen. Begin van de middag al een bezichtiging en einde van de middag al een door ons geaccepteerd bod. 

Door jullie snelle handelen was ons huis binnen 1 dag verkocht. 

Wij zullen jullie zeker bij familie, vrienden enz. van harte aanbevelen. 

 

Gr. Theo en Sonja 

Goed advies voor aankoop woning. Hierdoor betere aankoop!

Peter Muller

Super enthousiast, erg betrokken, en doelgericht!!! Een team met een visie die nét even anders is dan standaard!!

Caroline van Heusden

Harold is een gedreven makelaar met zeer praktische tips om ons huis verkoopklaar te maken. En dat werkt: binnen een week verkocht!

Olga Brouwer

Harold,
Hierbij wil ik je bedanken voor je advies en bemiddeling bij de aankoop van mijn eerste woning. Ik heb veel gehad aan je advies en de goede service! Je was goed bereikbaar en je nam de tijd voor mijn vragen. Ben blij dat jij mij hebt bijgestaan in de zoektocht naar de perfecte woning, anders was ik waarschijnlijk flink de mist in gegaan.
Nogmaals bedankt and keep up the good work ;)

Iris Loffeld 

Bijdeze wil ik Macom bedanken voor het snel verkopen van mijn huis!! Ik ben goed geadviseerd en begeleid. 

Thanks!!!

Jacco Littel

Harold,

Bedankt voor de adviezen bij de aankoopbemiddeling van ons paleisje in Breda. We waarderen de doortastendheid, beschikbaarheid voor allerlei vragen, voor tijdens en na de uiteindelijke aanschaf van de woning. Het geeft rust en vertrouwen met een expert dit proces te doorlopen. Chapeau!!

 

 

Paul de Wilde

Wij hebben ons huis aangekocht met medewerking van macom. Super is het gegaan !! De twijfels werden uitgezocht en omgezet in zekerheid . Super !!! Nogmaals bedankt

Henry Gijzen

Met het enthousiasme en de kennis van Hans gaan veel huizenverkopers gelukkig worden.

Joop van Ingen

Vandaag officieel ons ouderlijk huis verkocht. Harald bedankt voor de vriendelijkheid en om ons altijd te woord te staan.

Karin van den Bosch

Harold zag bij 1e binnen komst gelijk de problemen die het huis van mijn overleden moeder had voor de verkoop.heb goede adviezen gehad en begeleiding die uiteindelijk binnen 3 maanden tot de verkoop van het huis hebben geleid

Conrad Berting

Goede nuchtere aankoopbegeleiding gehad van Harold vd Valk. Hij bekijkt grondig je evt nieuwe aankoop en geeft een realistisch beeld van de voor- en nadelen. Hij geeft meteen ook praktische tips om goede en goedkope veranderingen te realiseren.

Tom Snoek

"Met een goed gevoel je huis verkopen"
Dankzij MA/COM Makelaarsteam is de verkoop van ons appartement perfect verlopen.Bedankt voor de snelle en goede verkoop (binnen 1 week) en het nakomen van alle afspraken! En ook nog erg bedankt voor de fijne begeleiding bij de aankoop van ons nieuwe droomhuis!

Dominique van Gennip

 

Hoi Harold,

Hierbij willen wij je bedanken met je advies en inzet met betrekking tot de koop van ons eerste huis. Het was heel erg spannend voor ons, gelukkig wist jij hoe jij ons gerust kon stellen ieder keer dat wij dachten dat het fout ging. Wij wilden zo graag dat huis hebben vandaar dat wij soms ongeduldig waren. 

Afgelopen woensdag zijn wij officieel DE GELUKKIGE eigenaren van het huis aan de Elzenbroek 28 te Breda geworden. Nogmaals onze dank voor de goede adviezen, inzet en begeleiding. Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan de koop van deze woning via MA/COM MAKELAARSTEAM.

Met vriendelijke groet,

mr. Felix Fotchind

 

Goedemiddag Harold,

vandaag hebben wij ons huis na 4 weken verkocht voor een reële prijs in een markt die wel aantrekt maar zeker nog niet optimaal is.

We hebben 6 makelaars langs laten komen om een brede indruk te krijgen van potentiele vraagprijzen, met wie heb je een klik, etc. Per toeval kwam ik op jullie site, en heb met Saskia overlegd om jullie ook langs te laten komen omdat de omschrijving op de site me zeker aansprak.

Daar hebben we geen seconde spijt van. Het feit dat je 's morgens al was langsgereden om te kijken naar het huis, achtergrondinformatie over verkochte huizen, de buurt etc had opgevraagd ofwel gewoon uitstekend je voorbereiding had gedaan gaf ons meteen het gevoel met een professioneel en gestructureerd iemand aan tafel te zitten. Daarnaast klikte het ook gewoon, mede door je eerlijke en open houding.

De goede en correcte communicatie, de tips en adviezen die je hebt gegeven, de inzet die je hebt getoond (door bijvoorbeeld zelf te gaan flyeren) bevestigd voor mij dat we de juiste en een uitstekende keuze hebben gemaakt om met Ma/Com ons huis te gaan verkopen.

Eenieder mag en zal van mij horen op wat voor een uitstekende manier wij door jou (Ma/Com) zijn benaderd en behandeld, met als resultaat dit mooie succes.

Hiervoor hartelijk dank! (De wijn trekken we nog wel open)

Anton en Saskia van Ginneken 

  

Bij de verkoop van ons derde huis waren wij tamelijk sceptisch over het werk van een makelaar. Initieel hebben we eerst zelf geprobeerd ons huis te marketen via het internet. Toen we besloten om toch een makelaar in de hand te nemen hebben we zeer kritisch gekeken naar welke makelaar we onze opdracht zouden gunnen. We zochten iemand die meer zou doen dan alleen maar je huis op een paar internetsites zetten en een paar advertenties plaatsen. We zochten een makelaar die actief de markt benadert, die een goed netwerk heeft, die gevoel heeft voor alle potentiële kopers, die een goede sfeer weet te scheppen en die meer doet dan praatjes verkopen. Iemand die eerlijk is en voor wie extra service vanzelfsprekend is. In MA/COM hebben we zo'n makelaar gevonden. Hij heeft het waargemaakt door binnen 1 maand ons huis te verkopen terwijl het marktsegment van ons huis traag is. Hij heeft voor de kopers een sfeer weten te scheppen waarbij zij het gevoel kregen al een goede kennis te hebben in hun nieuwe omgeving die hun hielp met de realisatie van hun nieuwe dromen. Daarmee heeft MA/COM Makelaarsteam het mogelijk gemaakt dat ook wij snel met onze nieuwe dromen aan de slag konden. Wij hadden nooit gedacht dat we zo enthousiast zouden zijn over een makelaar, maar MA/COM Makelaarsteam willen wij van harte aanbevelen.

Jan & Rosanne Steen (06 28264658) 

 

Mijn kennismaking met MA/COM Makelaarsteam was toen ik de woning, welke ik nu verkocht heb, in 2005 heb aangekocht. Op het moment van verkoop maakte MA/COM Makelaarsteam al een zeer gedegen indruk als verkopende partij. Helder in communicatie, komt beloften na en zet werkelijk alles in het werk om alle stappen in het verkoop en koopproces zo soepel mogelijk te laten lopen. Hierbij heeft hij oog voor details. 

Toen ik besloot, om vanwege mijn werkrelatie, de woning te verkopen (en dus aan de andere kant van de tafel stond) dacht ik natuurlijk meteen aan MA/COM Ook heb ik nog een vergelijking gedaan met hetgeen andere makelaars konden bieden. Hieruit bleek dat naast zijn expertise, gedegen begeleiding en vooral inzet, ook MA/COM z'n aanbod competitief was. De verkoop is uiteindelijk sneller gegaan dan verwacht en alle kleine "kinkjes in de kabel" zijn geanticipeerd en opgelost alvorens ze echter problemen konden worden. 

MA/COM Makelaarsteam, dank je wel! 

Met vriendelijke groet, 

Corné van Dongen

 

Dankzij het MA/COM makelaarsteam heb ik mijn huis binnen een half jaar verkocht.De MA/COM makelaar bleek een enthousiaste,meedenkende en adviserende makelaar te zijn die het niet erg vond om zelf ook de handjes uit de mouwen te steken.Hij heeft veel buurtonderzoek gedaan waardoor hij de kijkers goed kon informeren.Ook kregen wij als verkopers genoeg feedback na elke bezichtiging.Al met al een hele prettige samenwerking met een goede afloop.

Lydia Toren

 

Goede service, bruikbare adviezen en een hele snelle verkoop. Ondanks het feit dat er diversen woningen in mijn straat al langere tijd te koop stonden, heeft MA/COM  het voor elkaar gekregen dat mijn woning binnen 9 weken verkocht was. Nogmaals dank.

Hans, Gastelseweg 26

 

Als handelaar ben je vaak afhankelijk van een makelaar. Ik  zocht iemand die ik ook buiten kantoortijden en in het weekend goed kon bereiken. Via via had ik van MA/COM Makelaarsteam gehoord.

Zij hebben mij goed geholpen met zowel de aankoop als de verkoop van de Bosweg 5 te Putte. Ook tijdens de renovatie van het pand heeft MA/COM een adviserende rol gespeeld. Als je midden in de crisis een afwijkend object in de hogere prijsklasse binnen 3 maanden kan verkopen, hoor je mij niet klagen.  Zeker niet de goedkoopste, maar dat was mij het dubbel en dwars waard.

Best Way Trading ,  Hendrik Ido Ambacht   

 

Ondanks dat er 3 woningen in mijn straat te koop stonden, toch mijn huis verkocht in een korte tijd. Ik ben er nog steeds blij om. Nogmaals dank.

A.J. Breedveld , Amberberg 5  te Roosendaal

  Goede adviezen, snelle nakoming van onze afspraken en veel sneller verkocht dan ik had verwacht. Ik kan en zal jullie zeker aanbevelen.

Hartelijke groet,

Beryldijk 8 te Roosendaal

 

Huis binnen twee weken verkocht!

Mijn vriend en ik wilden graag naar het platteland verhuizen. Wij wilden gaan wonen waar we zijn opgegroeid. Echter we moesten eerst nog ons huis verkopen. MA/COM Makelaarsteam heeft deze droom gerealiseerd. Hij heeft ons ook aangetoond wat een reële prijs was voor ons huis. Hier en daar gouden tips om ons huis een nog beter voorkomen te geven. De foto’s zijn achteraf van zeer grote waarde geweest, zeer professioneel en uitnodigend. Dat bleek ook wel hoeveel kijkers we hadden in de eerste week. Hij heeft het onderste uit de kan gehaald. Een nadeel was dat ons huis  binnen twee weken al verkocht was, en wij er al na een maand uit moesten, dat was even slikken maar achteraf de beste beslissing.

Kitty & Jan

De makelaar van MA/COM Makelaarsteam  heeft mij plezierig bijgestaan bij de verkoop van mijn woning. Was steeds goed bereikbaar, gaf bruikbare adviezen en heeft zelfs na de verkoop nog contact gehad over lopende afhandelingen met de kopers. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Suzanne

Een huis verkopen doe je niet dagelijks. Dus toen we besloten hadden ons huis te verkopen was het snel duidelijk dat we daarvoor professionele hulp wilden inschakelen. Dus op zoek naar een geschikte makelaar. Het concept en de mogelijkheden van MA/COM Makelaarsteam  spraken ons erg aan en we hebben daarom niet veel tijd nodig gehad om ons te realiseren dat Harold van der Valk voor ons de beste keuze was. Na één telefoontje naar het kantoor was de eerste afspraak met de makelaar snel gemaakt. Tijdens die eerste afspraak ontstond er meteen vertrouwen in de professionele aanpak van MA/COM Makelaarsteam. Bij de waardebepaling van ons huis bleek onze woning méér waard te zijn dan we in eerste instantie zelf hebben durven hopen. De makelaar gaf ons het vertrouwen dat deze verkoopprijs een reële en haalbare prijs was. Binnen enkele dagen stond ons huis op de website van MA/COM met prachtige foto's en een goede en eerlijke beschrijving. 

We hadden ons van te voren ingesteld op een langere periode van potentiële kopers die komen kijken en onderhandelingen, maar dat was helemaal niet nodig! Binnen één week was ons huis verkocht en dan ook nog voor een verkoopprijs waar we zelf niet op hadden gerekend. De afhandeling van het verkoopproces verliep soepel. De ondertekening van het voorlopig koopcontract, de contacten met de kopers en de afspraak bij de notaris, alles werd keurig en snel door MA/COM Makelaarsteam geregeld. 

Het verkopen van ons huis was -met de deskundige hulp van MA/COM Makelaarsteam voor ons eigenlijk een 'peuleschil' gebleken. Al met al een ervaring die we graag willen doorgeven aan anderen! 

Marie-Louise van der Wegen en Leon Kurvers 

 

Hallo MA/COM Makelaar, 
In de branche waarin jij werkzaam bent is mond-op-mond reclame de beste wijze van reclame maken. 
Ook speelt de persoonlijkheid van de makelaar een belangrijke rol; de ene makelaar is de andere niet.... 
Mijn moeder is uitstekend te spreken over specifiek jouw dienstverlening: 
"...De dienstverlening door MA/COM Makelaarsteam is uitstekend bevallen. Tijdens een informatief kennismakingsgesprek over werkwijze en condities, heeft MA/COM Makelaarsteam  uiteengezet op welke wijze de woning gepresenteerd zou worden en welke verschillende media (uithangbord, media  en internet) hierbij ingezet zouden worden. Over elke bezichting ben ik keurig vooraf geïnformeerd, en ná de bezichtiging is steeds een terugkoppeling geweest over de ervaringen van de belangstellende vermeende kopers. De uiteindelijke verkoop is tot stand gekomen na een serieuze onderhandeling en een stellend bod van de kopers. Na de verkoop zijn nog detailafspraken gemaakt voor een voortijdig gebruik van de garage als (tussen)opslag en overdrachtsdatum. 

Mijn ervaring is dat bij MA/COM Makelaarsteam het belang zowel verkoper als de koper telt. 

Huiseigenaren uit mijn kennissenkring met verkoopplannen zal ik zeker MA/COM Makelaarsteam aanbevelen...."" 

Groeten, 

Rob Hoefnagels 

 

Beste MA/COM makelaar, 
De samenwerking met jou heb ik als erg positief ervaren. Je bent vriendelijk, betrouwbaar en eerlijk. Voor mij voelde het als een fijne samenwerking om mijn doel te bereiken: De verkoop van mijn woning. 
Dankzij de nette en duidelijke advertenties op internet en in diverse bladen, de adviezen omtrent de aankleding en een paar kleine opknap-klusjes, is mijn woning met goed resultaat binnen vijf maanden verkocht. 
Nog bedankt voor alles! 

Onze woning in de Sophiastraat op nr. 36 stond al 15 maanden te koop bij een Vast en Goed in Roosendaal 
toen wij van onze buurman hoorde dat zijn huis in korte tijde verkocht was door MA/COM Makelaarsteam. 
Wij zijn toen overgestapt naar MA/COM en hebben hier geen seconde spijt van gehad. 
Wat een verschil met de eerste makelaar, betere presentatie van het pand in de diverse media, aktieve verkoop, regelmatig helder kontakt met ons..... 
Binnen een paar maanden was het huis verkocht......... 

Na 9 maanden reizen, buiten leven, genieten van de omgevingen waar we op dat moment waren, kwamen we terug in Nederland. We hadden ons appartement aangehouden, weliswaar verhuurt aan een vriend. Eigenlijk direct na het betreden van ons appartement, keken we elkaar aan, en hadden hetzelfde gevoel. "Wij moeten hier weg". Natuurlijk beslis je zoiets niet stel op sprong en hebben de boel eerst goed laten bezinken. Na drie a vier maanden weer gesetteld te zijn in Nederland, een nieuwe baan e.d., waren we ook toe aan de grote beslissing om ons appartement te gaan verkopen. We wilde eens in een "echt" huis gaan wonen. Na wat bezoekjes van wat makelaars, tipte vrienden ons op  MA/COM Makelaarsteam. Een huis verkopen doe je niet zomaar, dus belangrijk was dat we ook beide een goed gevoel hadden bij de verkopende makelaar. En je snapt het al, dat werd dus voor ons  MA/COM Makelaarsteam. Voor ons was het concept van de overkoepelende organisaties (NVM, VBO) van ondergeschikt belang, maar het belangrijkste de persoon die voor ons het huis ging verkopen. Samen hebben we prettig gesprekken gehad, en het appartement snel in de verkoop gezet. Je wilt het tenslotte verkopen, dus moet je er niet te lang over aarzelen. Zowel wijzelf, als Harold, hadden de inschatting dat het wel enkele maanden kon duren voordat we het zouden verkopen, dat was ook de ervaring van omliggende appartementen. Niet dus, ons appartement was binnen twee weken verkocht. Dat was even slikken. Maar tegelijkertijd waren we opgelucht en enorm blij. Dankzij de inzet van Harold gedurende de verkoop is het appartement snel verkocht voor de prijs die we ervoor wilde hebben. 
Vervolgens zijn wij op huizenjacht gegaan, en hebben onlangs ons droomhuisje gevonden. We hebben Harold ook als aankoopmakelaar ingeschakeld, wat ons uitermate goed is bevallen. De tips en adviezen, gegeven door Harold, voor zowel de verkoop als de aankoop van een huis zijn enorm bruikbaar en op jou, in dit geval ons, afgestemd. Ook de afhandeling van zowel de verkoop, als koop wordt door MA/COM Makelaarsteam in vlotte goede banen geleid. Daarvoor zijn wij hem meer dan dankbaar. Wij geven onze ervaring met MA/COM Makelaarsteam  daarom graag door aan onze vrienden, familie en kennissen, als ook anderen die met een verkoop- of koopplannen lopen.