harold van der Valk

Adres Rijsbergseweg 287
4838 ec BREDA
E-mail haroldvandervalk@makelaarsteam.nl Telefoon 0654350157 Website www.makelaarsteam.nl

Derde Weg 6,

 

Zevenbergschen Hoek Dri

verkocht

Derde Weg 6, Zevenbergschen Hoek Dri

Kenmerken

Type woonhuis
vrijstaande woning
Bouwjaar
1992
Woonoppervlakte
130 m²
Kamers
5
Slaapkamers
3
Perceel
733 m²
Inhoud
610 m³
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Wonen als god in Frankrijk!
Deze gedachten moeten de bewoners hebben gehad toen zij deze vrijstaande woning gingen betrekken. Een fantastisch vrijstaand huis volledig omgeven door het groen. Meer privacy is haast ondenkbaar. Maar toch op loopafstand van het dorp.
Deze unieke combinatie zal u zelden tegen komen. Maar dat is niet alles. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met schuifpui een hele grote woonkeuken, een bijkeuken ( allen met vloerverwarming), 3 slaapkamers op de eerste verdieping, 2 badkamers, waarvan 1 met ligbad en 1 met toilet, douche en badmeubel. Ook is er een bergzolder.
De grote garage is vanuit de woning bereikbaar en heeft eveneens een grote zolder. een logeerkamer is hier snel gemaakt.
aan het eind van de garage is een grote kamer gebouwd die als slaapkamer, kantoor o.i.d. kan dienen. Geheel gelijkvloers leven is hier dus ook mogelijk. Het luxe zwembad is voorzien van een elektrische cover en heeft een eigen pompruimte. In de lounge kunt u het hele jaar door genieten van het "buitenleven". Als klap op de vuurpijl is er een professionele relaxruimte gebouwd. een 4-6 persoon sauna, een stortdouche en een voetenbad zijn hier onderdeel van.
Wat is een prettige bijkomstigheid is dat u wel kan genieten van al het groen rond de woning, maar het niet zelf hoeft bij te houden. Het pand is geheel voorzien van alarm. Het toegangshek gaat elektrisch d.m.v. een code of een afstandsbediening.
De woning zelf is in goede staat van onderhoud. Ook aan het confort is gedacht. Denk hierbij aan hardhouten kozijnen, dubbel glas, goede isolatie etc.
Kortom: een droomhuis.

Foto's

Derde Weg 6, Zevenbergschen Hoek Dri