harold van der Valk

Adres Rijsbergseweg 287
4838 ec BREDA
E-mail haroldvandervalk@makelaarsteam.nl Telefoon 0654350157 Website www.makelaarsteam.nl

Atrechtstraat 14,

 

Etten-Leur

verkocht

Atrechtstraat 14, Etten-Leur

Kenmerken

Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
90 m²
Kamers
5
Slaapkamers
4
Perceel
170 m²
Inhoud
347 m³
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Open huis dinsdag 30 mei van 19.30 – 20.30 uur.

Locatie, locatie, locatie! Het blijft 1 van de belangrijkste zaken waar je op moet letten als je een huis koopt. Nou, deze woning staat op een uitstekende locatie. Echt op loopafstand van het centrum, maar toch heerlijk rustig en voldoende parkeergelegenheid.

Door de grote ramen is de woning heerlijk licht. In de gang bevindt zich het toilet met spoelbakje, de meterkast en een trapkast.
De sfeervolle woonkamer grenst aan de open keuken die recent vernieuwd is. Zowel de woonkamer als de keuken hebben een deur naar de tuin.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een wederom recent vernieuwde badkamer aanwezig. Moderne kleurstelling, grote tegels, een badmeubel, een hangtoilet, een designradiator en een douchebad treft u hier. Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping. Deze is door middel van een glazen deur onderverdeeld in een royale voorzolder met CV opstelling en een 4e slaapkamer. Op deze verdieping is ook de nodige bergruimte aanwezig.
De voortuin is keurig aangelegd. In de royale achtertuin is het heerlijk zonnen. De grote (2,9 x 5,1 mtr) stenen berging in de achtertuin heeft een brede schuifdeur waar zelfs een motor door naar binnen kan.

Kortom,
- Uitstekende locatie
- Degelijke woning met op elke verdieping een betonvloer
- Veel woonruimte, 4 slaapkamers
- Vernieuwde keuken en badkamer
- Echt en huis waar je enthousiast van wordt.

Foto's

Atrechtstraat 14, Etten-Leur