Uw huis verkopen?

Wij maken graag tijd voor u om u te laten zien waarom de makelaar van MA/COM Makelaarsteam de beste keuze is om u te helpen uw huis te verkopen. Dit kan 7 dagen in de week. Wij adviseren niet alleen bij het "verkoopklaar" maken van uw woning maar hebben ook de volle aandacht voor uw persoonlijke situatie en wensen.

De makelaars van MA/COM Makelaarsteam vinden de beste koper voor u!

Daarnaast spreken wij uitgebreid ons marketingplan met u door en brengen díe accenten aan die in uw persoonlijke situatie nodig zijn om tot het beste resulaat te komen. En na die zorgvuldige voorbereidingen gaan we aan de slag: planmatig en vol enthousiasme, onder het besef dat een stapje meer  voor u een wereld van verschil kan maken.

 

Hoe gaan we te werk?

Stap 1  Een kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek bekijken wij uw woning en vertellen wij eerlijk en open hoe u uw woning verkoopklaar kunt maken. Verder adviseren wij u over de vraagprijs en de verwachte verkoopprijs. Uiteraard wordt ook onze werkwijze en ons marketingplan besproken. Dit verschilt per woning. Vervolgens besluiten wij of wij met elkaar een samenwerkingsverband aangaan.

Stap 2  Bedankt voor het vertrouwen

Wij komen langs om een vakkundige fotoreportage te maken en de woning in te meten. De noodzakelijke formulieren worden ingevuld en ondertekend. Wij vertellen dan wanneer het huis online gaat, wanneer het open huis is en wat u verder nog kunt verwachten de komende periode. 

Stap 3  Spannend

Wij gaan uw woning nu officieel "te koop" zetten. Dat betekent dat wij de woning plaatsen op Funda en alle verdere relevante websites, een Te Koop bord in de tuin en/of aan het raam plakken en  onze marketing campagne starten . Dit gebeurd zowel online als fysiek. Denk hierbij aan ons zoekersbestand raadplegen, flyers van uw woning bezorgen, een facebook campagne starten etc.                       

 Stap 4  Gefeliciteerd

We hebben een bod !  Nu wordt het echt spannend. Samen gaan wij kijken of het bod met  de bijbehorende voorwaarden voldoet aan onze verwachtingen. Op dit moment worden de onderhandelingen gestart. Wij garanderen u dat wij er alles aan doen om de beste prijs met de beste voorwaarden zullen overeenkomen. Vervolgens maken wij een koopakte op die wij  zowel met u als met de kopers bespreken. Duidelijkheid boven alles! Na het tekenen zit ons werk er nog niet op. Wij bewaken continu de gemaakte afspraken en zullen zo nodig bijsturen. Eindelijk is het zover, we gaan naar de notaris! Natuurlijk lopen wij van te voren met u en de kopers nog een laatste ronde door de woning om o.a. de meterstanden op te nemen. Zit onze service er nu op? Nee, ook na de succesvolle overdracht blijven wij u van dienst zijn . Eens een klant, altijd een klant. 

 

 

 

 

 

 

 

Verkopen met garantie?

Bent u nog niet overtuigd van ons kunnen?  Wij gaan graag de uitdaging met u aan! Het is bij ons zelfs mogelijk om een Prestatie beloning af te spreken.  Denk hierbij aan een afgesproken periode waarbinnen wij de woning moeten verkopen of aan een afgesproken opbrengst van uw woning.  Het kan dan theoretisch voorkomen dat wij uw woning Gratis verkopen.  Gratis?  Jawel, gratis !  Want afspraak is afspraak!