Neem altijd uw MA/COM Aankoopmakelaar mee!

Hoe logisch is het dat u de grootste aankoop in uw leven zonder hulp van een deskundige doet?

Uw MA/COM  Makelaarsteam Aankoopmakelaar vindt uw nieuwe droomhuis en bespaart u doorgaans duizenden euro's!

Hoe gaan we te werk?

Vanzelfsprekend beginnen wij met een kennismaking gesprek. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij u thuis, ook buiten kantoortijden en in het weekend.

In dit gesprek bespreken wij uw wensen, eisen en mogelijkheden. Op basis hiervan stellen we een plan van aanpak op. Zodra we dit weten is het voor ons mogelijk om direct toe te slaan op het moment dat de perfecte woning zich aandient. Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten

Uit recent onderzoek is gebleken dat kopers die een aankoopmakelaar inschakelen beduidend sneller tot een deal komen. Eigenlijk heel logisch. Als verkoopmakelaar is het namelijk van belang om zekerheid te hebben zodra de onderhandelingen starten. Wij helpen u hier graag bij.

Natuurlijk lukt het niet altijd om een geweldige deal te sluiten. Bij huizen uit hogere prijsklassen valt vaak meer winst te halen dan bij woningen in de lagere prijsklassen.Bij de goedkopere prijsklassen zijn vaak meerdere kapers op de kust. Juist daar gaat het vaak mis. Kopers zijn geneigd om in zo'n situatie een "emotioneel"bod te doen omdat de verkoopmakelaar de indruk wekt dat er andere partijen in de race zijn. Dit gebeurd ons niet! Wij zijn ( gelukkig) niet emotioneel betrokken bij uw droomhuis. Wij maken afgewogen keuzes waarbij uw belang centraal staat.

MA/COM Makelaarsteam  graag met u een samenwerking aan die ook doorloopt nadat u de sleutel van uw droomhuis heeft ontvangen.

 

Actief zoeken

Stel, u weet precies wat u zoekt maar kan dit op Funda niet vinden.  Wij kunnen dan voor u  geselecteerde woningeigenaren gaan benaderen om te kijken of zij geen verhuisplannen hebben in de nabije toekomst.  Uiteraard gaan wij uiterst discreet met deze informatie om.   De behaalde resultaten hiermee zullen u verrassen.

Héél actief zoeken

Naast het benaderen van woningeigenaren schakelen wij op grote schaal Social Media in. Hier kunnen wij een beloningssysteem aan koppelen om nog sneller en beter resultaat te hebben.

Waarin maken wij nog meer het verschil?

Wij denken graag met u mee over andere zaken!

Hoe richt u uw droomhuis aantrekkelijk in?   Wat kost een verbouwing?   Hoe maakt u uw woning naar uw zin met beperkte financiële mogelijkheden?   Hoe maakt u uw woning energiezuiniger?

Daarnaast schakelen wij snel en zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar. Natuurlijk komt het voor dat wij even niet opnemen. Stuur ons dan gerust een berichtje of spreek een voicemail in. Het moet raar lopen willen wij u niet binnen enkele uren terugbellen.