MA/COM Makelaarsteam

Adres Havenkom 8 a
4871 KB Etten - Leur
E-mail info@makelaarsteam.nl Telefoon 076-532 85 71 Website www.makelaarsteam.nl

Bankenstraat 8A,

 

Etten-Leur

verkocht

Bankenstraat 8A, Etten-Leur

Kenmerken

Type woonhuis
vrijstaande woning
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
95 m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Perceel
470 m²
Inhoud
300 m³
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Open huis Zondag 25 mei van 11.00 – 12.00 uur

Deze bungalow ligt werkelijk op een schitterende locatie. Net in het buitengebied, maar toch ook weer in de buurt van het station en het centrum.
De bungalow heeft een ruime woonkamer met veel lichtinval en momenteel 2 slaapkamers. De recente keuken is voorzien van diversen inbouwapparatuur.
Het toilet en de badkamer zien er keurig uit. Via de gang kom je in de ruime garage. Deze biedt de mogelijkheid om eventueel meerdere slaapkamers te realiseren.
Naast de garage is een ruime carport geplaatst. Ideaal voor jouw caravan, boot, camper etc. In de tuin staat nog een houten tuinhuis.
De woning is in goede staat, heeft dubbel glas en spouwmuren.
De meeste bungalows hebben een plat dak wat toch meer onderhoudsgevoelig is dat een zadeldak met pannen zoals bij deze woning. Een groot bijkomend voordeel van deze dakconstructie is dat de ruimte onder het dak nu niet gebruikt wordt. Als je het plafond in de woonkamer zou verwijderen kijk je direct tegen een balkenconstructie met een schitterend dakbeschot aan. Plaats er een paar dakramen in en je hebt je eigen loft met een nokhoogte van 4 mtr.

Foto's

Bankenstraat 8A, Etten-Leur